Welcome to KOSMAS
Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (KL) Berhad
Menu

TERMA DAN SYARAT

Perlindungan Data

Di bawah adalah Terma dan Syarat bagi kegunaan laman web ini dan tanggungjawab anda apabila menggunakan perkhidmatan yang disediakan di dalam web. Penggunaan berterusan dan perkhidmatan ini akan dianggap sebagai persetujuan anda dengan terma & syarat kami.

Perlindungan Data

Dengan pemahaman dan persetujuan anda, kami tidak bertanggungjawab keatas sebarang kehilangan, sama ada secara langsung atau tidak, berkaitan atau spesifik, termasuk tetapi tidak terhad terhadap kerugian dari segi keuntungan, atau kerugian berpunca disebabkan:-

  • Ketidakupayaan untuk menggunakan perkhidmatan yang disediakan;
  • Memperolehi kos barangan dan pengantian perkhidmatan termasuk dengan pembelian barang, data, maklumat atau perkhidmatan yang dibuat atau menggunakan laman web ini;
  • Akses tanpa kebenaran atau membuat perubahan dalam penghantaran atau data anda.
  • Tindakan daripada pihak ketiga dalam laman web;atau
  • Perkara-perkara yang berkenaan dengan laman web ini.

Pautan

Kita mampu menyediakan pautan kepada laman web yang lain tetapi laman web tersebut dikendalikan dan dimiliki oleh pihak ketiga oleh itu kami tidak mengawal laman web tersebut.

Penamatan

Kami mempunyai hak untuk menamatkan akses anda untuk mana mana bahagian perkhidmatan pada bila bila masa tanpa sebab atau notis dan proses tersebut akan dilaksankan serta merta. Kami juga mampu menamat atau menangguhkan akaun tidak aktif yang telah gagal untuk menggunakan perkhidmatan yang disediakan melalui akaun tersebut di dalam masa yang tertentu.

Perubahan Terhadap Syarat Perkhidmatan

Kami ada hak untuk membuat perubahan, penamatan, atau tambahan terhadap syarat-syarat tersebut pada bila bila masa sahaja tetapi akan memberi notis terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, semasa kecemasan atau keselamatan laman web berada di dalam keadaan yang tidak dijangka, kami akan membuat perubahan tanpa memberi notis.

Umum

Apa apa tajuk yang digunakan di bawah syarat-syarat tersebut hanyalah untuk membuat rujukan dan tidak boleh di ambil kira untuk menerangkan syarat-syarat ini. Jika ada peruntukan yang dibuat di bawah syarat ini yang melanggar undang-undang, pertuntukan itu akan diketepikan dan tidak di ambil kira.

Close Menu
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu
×