Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (KL) Berhad

KOPERASI SEPAKAT MAJU SEJAHTERA ( K.L ) BERHAD

   Maklumat Kami

Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (K.L) Berhad (No Daftar: 2019-7150-1087​) adalah firma ekuiti awam yang  ditubuhkan di bawah peraturan Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).

Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (K.L) Berhad dijadikan pusat perniagaan dan pembangunan sumber manusia dengan matlamat untuk membantu dan bekerjasama rapat dengan bakal usahawan untuk berkembang dan mengembangkan pernigaaan mereka di ASIA Tenggara (SEA).

Kami komited untuk menjana pulangan pelaburan yang optimum bagi ahli  kami, dan menambah nilai yang besar untuk mempercepatkan pertumbuhan  perniagaan mereka dengan pengetahuan serantau yang kaya, pemahaman  yang mendalam terhadap tingkah laku pasaran, dan reka bentuk operasi  khusus. Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (K.L) Berhad bertekad untuk Inovatif dan menggunakan teknologi baru  sebagai alat untuk mencapai kelebihan persaingan, untuk rakyat dan negara  kita.

   Visi Dan Misi

Visi
  • Memperbaiki akses kepada makanan yang selamat dan berkhasiat adalah penting untuk memastikan prospek generasi akan datang.
Misi
  • Untuk meningkatkan keselamatan makanan dan membina sistem makanan yang boleh memberi makan kepada semua orang, di mana-mana, setiap hari.
Close Menu
Welcome to KOSMAS
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu
×