Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (KL) Berhad

PAMERAN

  Pengenalan Pameran

Pameran ini untuk syarikat dalam industri tertentu untuk mempamerkan dan menunjukkan produk dan perkhidmatan mereka. Selain itu dapat bertemu dengan rakan industri dan pelanggan, mengkaji aktiviti saingan, dan mengkaji trend dan peluang pasaran terbaru.

Justeru, pameran perniagaan menawarkan peluang francais dan / atau perniagaan.

  Peluang Perniagaan

MENCAPAI SASARAN PENONTON

Peluang untuk mencapai penonton tempatan dan luar negara dengan minat yang berbeza di pasaran dan produk yang dipamerkan. Mengenal pasti pasaran sasaran membantu syarikat anda membangunkan strategi komunikasi pemasaran yang berkesan.

24/7 PRODUK DEMO

Demonstrasi produk dua puluh empat jam sehari, tujuh hari seminggu. Ia adalah platform dan juga cara yang berkesan untuk menangani prospek anda yang berminat dan khusus berkaitan produk.

BERTEMU PENIAGA ATAU PENGEDAR

Peluang untuk berinteraksi dengan kedua-dua vendor prospek untuk memperluaskan rangkaian pengedaran dan bekalan anda.

MENGENAL PESAING ANDA

Adalah penting untuk mempunyai pengetahuan yang adil tentang pesaing kita juga. Teknologi memberikan anda kebebasan untuk memeriksa laman web pesaing anda dan menyimpan rekod maklum balas pelanggan mereka, tetapi pameran memberi anda peluang untuk melihat semua pemimpin pasaran tertumpu di satu tempat.

MEMBINA KESEDARAN JENAMA

Mewujudkan kempen kesedaran jenama yang bermaklumat dan konsisten dapat memberikan manfaat berikut di dalam pasaran anda: menjaga jenama anda terfikir dengan khalayak anda saat ini & berpotensi; Peningkatan pemasaran mulut; membina ekuiti jenama anda; peningkatan kesetiaan pelanggan; menonjol dari persaingan dan menghasilkan lebih banyak petunjuk.

  Pandangan Perspektif

  Paparan LCD Menegak

Sebahagian besar dunia telah berada di atas talian, pengguna hari ini sangat selesa dengan meneliti produk dan perkhidmatan dan membuat pembelian menerusi penggunaan teknologi. Semakin banyak perniagaan menyesuaikan diri dengan faedah yang luar biasa dan menguntungkan yang diberikan oleh melengkapkan kedai mereka dengan kios skrin sentuh. Oleh itu, kami akan menyelidiki manfaat tersebut.

MENGURANGKAN KOS PERNIAGAAN

Kios boleh dimasukkan ke dalam 24/7, tidak memerlukan masa kerja dan latihan mahal atau mempunyai tuntutan gaji yang berlebihan, terdapat faedah kewangan yang signifikan yang dapat dituai dengan memasangnya dalam pameran.
Produk ini membolehkan prospek untuk mengakses semua maklumat yang mereka inginkan dan perlu mengenai produk atau perkhidmatan yang anda berikan. Ia boleh meneliti katalog dalam talian anda dan juga membuat pesanan melalui laman web anda.

MENINGKATKAN KECEKAPAN PERNIAGAAN

Selain bekerja berjam-jam, kios skrin sentuh menyambung ke hari standard yang sama pada siang hari, memberikan pengalaman pengguna yang konsisten dan berkualiti. Mereka sangat mahir dalam melakukan tugas yang lebih sederhana dan lazim, seperti menjawab soalan, memberikan maklumat dan memudahkan transaksi, dengan itu meringankan beban pekerja terhadap tugas yang membebankan masa untuk mereka menumpukan perhatian kepada tugas yang lebih penting – meningkatkan kecekapan keseluruhan dan produktiviti.

MENINGKATKAN PERKHIDMATAN PELANGGAN, PENGALAMAN MEMBELI DAN JUALAN

Kios boleh memberikan maklumat terperinci dalam bentuk katalog produk atau katalog digital untuk memproses tempahan tiket dan pendaftaran dan banyak lagi. Dengan semua fungsi ini di hujung jari prospek anda, mereka boleh melangkau beratur dan melaksanakan tugas-tugas yang diperlukan sendiri dengan beberapa kelemahan jari mereka di hujung jari mereka.

PULANGAN LEBIH CEPAT ATAS PELABURAN

Terima kasih kepada kos pembelian dan penyelenggaraan kios yang rendah, mesin membayar untuk diri mereka sendiri dalam masa yang singkat dan boleh mula pulangan yang sihat lebih cepat daripada penyelesaian perkhidmatan lain.

MENGANALISIS PROSPEK

Kiosk boleh diprogramkan untuk merekodkan data mengenai tabiat pencarian prospek atau permintaan maklumat. Sebagai contoh, jika banyak prospek dilihat untuk mencari satu item tertentu, perniagaan anda dapat menyesuaikan penawaran / permintaan dengan sewajarnya dan menyemak harga.

SPESIFIKASI PRODUK

 • CPU: RockChip RK3368 64bits CORTEX-A53 Eight-Core CPU 1.5GHz
 • GPU: PowerVR SGX6110
 • O/S: Android 5.1.1
 • RAM: 2GB
 • NAND FLASH: 8GB FLASH/EMMC
 • Rangkaian: RJ45/Build-In Wireless 802.11b/g/n, WAPI(Ralink 8188) / USB Wireless Dongle
 • Antara muka: USB*2, SD*1, VGA*1, RJ45*1, Audio out*1, SIM port*1
 • Bluetooth: 2.402GHz to 2.480GHz
 • Jenama panel: Great A LG
 • Kecerahan: 450 cd/m2
 • Warna maksimum: 16.7M
 • Masa tindak balas: 5ms
 • Lampu Belakang Hidup: ≥ 60000hrs
Close Menu
Welcome to KOSMAS
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu
×