Koperasi Sepakat Maju Sejahtera (KL) Berhad

PRODUK - N.A.P ( Najah Application Platform )

 N.A.P ( Najah Application Platform )

 • Platform Aplikasi Najah ( N. A .P ) adalah aplikasi komputer / tablet / atau telefon pintar. N. A. P adalah perisian yang diwujudkan untuk menyediakan platform bagi pengguna untuk membuat, menyesuaikan dan memperibadikan sistem pengurusan kandungan ( CMS ) untuk perniagaan pengguna.
 • N. A. P membolehkan para pengurus dan pembuat keputusan lain untuk mengenal pasti dan menyelesaikan msalah dengan lebih cepat, berhati – hati dengan trend yang mempengaruhi perniagaan mereka, dan membuat ramalan dan strategi yang didorong oleh data untuk mencapai kelebihan daya saing dalam  industri mereka melalui platform N. A. P kami.Ini adalah alat moden yang terkini untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih baik, dan lebih pantas, dengan kurang kerja manual.

SATU PERNIAGAAN
SATU APP

Dapatkan lebih banyak kawalan ke atas perniagaan atau anak syarikat anda dengan N.A.P Satu Perniagaan Satu App. Menyelaraskan proses anda dengan menggunakan perisian N.A.P yang tumbuh dengan perniagaan anda. Memudahkan kehidupan di tempat kerja dengan satu sistem perisian N.A.P yang dibuat sendiri untuk perniagaan kecil anda.

SUSUN ATUR & REKA BENTUK PERCUMA

Anda boleh membangunkan dan mereka bentuk aplikasi anda dengan memilih susun atur dan warna kegemaran anda.

PENJENAMAAN

Terutamanya digunakan untuk meningkatkan perniagaan anda terutamanya untuk PKS yang ingin meningkatkan penglihatan dan pendedahan perniagaan mereka.

REKA BENTUK YANG MUDAH

Anda juga boleh memilih ciri asas yang ingin anda letakkan dalam reka bentuk aplikasi anda.

 Kuasa N.A.P ( Najah Application Platform )

N.A.P membolehkan para pengurus dan pembuat keputusan lain untuk mengenal pasti dan menyelesaikan isu-isu dengan lebih cepat, melihat trend yang mempengaruhi perniagaan mereka, dan membuat ramalan dan strategi yang didorong oleh data untuk mencapai kelebihan daya saing dalam industri melalui platform N.A.P kami. Mereka adalah alat moden yang terkini untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih baik, dan lebih pantas, dengan kerja manual kurang.

  Kelebihan N.A.P Untuk Perniagaan Anda

 • membina jenama yang kukuh.
 • meningkatkan jualan.
 • meningkatkan keuntungan.
 • boleh diakses mana-mana sahaja.
 • perhubungan yang lebih baik.
 • kelebihan daya saing.
 • penglibatan pelanggan yang lebih baik.
 • dekat dengan pelanggan.
 • berfungsi sebagai saluran pemasaran langsung.
 • pengekalan pelanggan dan memperluaskan pangkalan pelanggan.

  Program Perdagangan

Program Perdagangan

Dengan N.A.P program perdagangan aplikasi, anda boleh menikmati penjimatan yang lebih besar sebanyak RM2,200.00 dengan menyesuaikan perkhidmatan aplikasi baru anda.

SETELAH DI TERBITKAN

Cara mengemaskini N.A.P anda

2 JAM KELAS TUTORIAL KOMPLIMEN

Jadual untuk menghadiri 2 jam secara percuma kelas tutorial untuk belajar dan memahami bagaimana untuk mengemas kini / menyelenggara N.A.P.

BANTUAN PERANCANGAN OLEH N.A.P

Bayaran perkhidmatan @ RM 50.00 setiap masa akan dikenakan (sila ambil perhatian, susun atur, logo & layar percikan tidak boleh ditukar)

KURSUS LANJUTAN

Sertailah Kursus Pendahuluan kami untuk mengetahui cara sepenuhnya menggunakan SEMUA ciri N.A.P (Dengan kata lain, anda adalah profesional N.A.P)

Close Menu
Welcome to KOSMAS
ms_MYBahasa Melayu
en_USEnglish ms_MYBahasa Melayu
×